Ugrás a tartalomhoz
info@keresz.hu+36 30 086 66 37

Ha Neked is fontos a természet érintetlensége, az április és október közötti időszakban a tavon való evezés kiváló módja annak, hogy közelről megcsodálhasd a Tisza-tó vízi világát. Fenntartható és nem utolsósorban természetközeli élményt ad.

A SUP vagy a kajak tökéletes választás a csendes, esetleg magányos kikapcsolódáshoz. Ha nagyobb baráti társasággal, a családdal érkezel, a kenu nagyszerű alternatíva lehet. A természet csodái mellett csak a vízről elérhető – és vízben álló – kilátók is vonzóak úticélként, de ott van az Óhalászi-sziget, az “elsüllyedt” falu.

S hogy milyen érdekes helyeket fedezhetsz fel velünk? Nagyszerű vezetőinkkel, és természetesen az öblítőcsatornákat is kihasználva, a Tiszafüredi, a Tiszavalki- és a Poroszlói-medence érdekes hangzású részeit ismerjük meg. Hallottál már a Nagy-morotváról (ahol a morotva kialakulását is megmutatjuk), vagy akár a tó Szartos nevezetű részéről?  Hogy még inkább kedved csináljunk, a Háromág, a Hordódi Holt-Tisza is izgalmakkal vár, de ott vannak a csodálatos tündérrózsával borított vízfelületek, az Ispán-tava, és még sorolhatnánk. Tarts velünk, és mesélünk a tó élővilágáról, a kialakulásának történetéről, szemléltetjük a működését, közben soha nem látott helyekre juthatsz el – s még egy jót evezel is. Kell ennél több a kikapcsolódáshoz?