Ugrás a tartalomhoz
info@keresz.hu+30 086 66 37

Ha már túl zajos volt a kerékpárúton tekerni…

Ha már túl sokan voltak a spinning teremben…

Vagy ha csak meguntad a régi kerékpárod, de valahogy mégis azt érzed, kéne egy jót bicajozni.

Annyi mindent kipróbáltál már, de továbbra is valami különlegeset keresel? Vadonatúj, őrült kalanddal vár Tiszafüreden, a Tisza-tó közvetlen partján a Kérész Öko- és Aktív Turisztikai Központ.

Merőben új és tökéletes módja annak, hogy felfedezd a Tisza-tavat: kerékpártúra a vízen! Furcsán hangzik, nem igaz? Pedig a következő bakancslistás kalandod lehet épp a Tisza-tavon vár Rád. Csak pattanj nyeregbe, és suhanj a víz felszínén! Ha a sport szerelmese vagy – Tiéd a végtelen víztükör. Ha tudatos környezetvédőként a kerékpár a barátod – Neked találták ki. Hisz voltak, vannak, és mindig is lesznek legelsők. A felfedezők, az örök kíváncsiak, a nyughatatlanok. Akik nem megérkezni, hanem úton lenni akarnak. És mi lehetne érdekesebb annál, hogy a valódi kerékpározás élményét nyújtjuk Neked – a Tisza-tó vízén kalandozva?

Mindegy, hány évesnek érzed magad, kerékpározz, és ne a kifogásokat keresd!

 • szórakozás és sport – egy csomagban
 • könnyed használat – mintha csak egy kerékpáron ülnél
 • környezetbarát – s mindeközben nagyon jó móka
 • minden korosztály számára tökéletes – légy bármely edzettségi szinten (a bevásárlós-ráérős bicajozástól a versenykerékpározásig)
 • nem szükséges semmiféle előzetes gyakorlás – csak felszállsz, és már tekerhetsz is

Mit kínálunk számodra?

 • hihetetlen napfelkeltéket és naplementéket egy csodás vízi terepen
 • az „épp csak leugrom egyet bicajozni” érzést
 • a kerékpározás, az úszás vagy épp a lábolgató lazulás kombinációját
 • remek hangulatú vezetett túrákat, vagy a csendes elvonulást egyéni bérlés esetén
 • professzionális felszerelést – a Schiller gyártmányú vízikerékpárok kimagasló minőségét (ultrakönnyű váz, egyszerű kezelhetőség, 130 kg-os terhelhetőség)
 • minden egyebet, ami a személyes biztonságod garantálja (mentőmellény, etc.)

S milyen előnye van még, ha velünk sportolsz egy jót? Nincsenek zsúfolt utak, nem kell kerülgetned a gyalogosokat, bizonyítottan jó levegőt szívsz magadba, és biztosan örömmel fogsz majd kalóriát égetni. Közben a lábad alatt és a fejed felett közvetlen közelről találkozhatsz a természettel. Kerékpározol, de lényegesen nagyobb élményt biztosít. Mindemellett százszor kevésbé megterhelő, mintha szilárd talajon tekernél, közben még csak vizes sem leszel. A legjobb választás azoknak, akik a sport terén sem a megszokottakat keresik. Edzés a vízen, az legelső tavaszi napsütéstől az őszi hűvös hajnalokig! Légy az első hullámlovasok között, csatlakozz egy túránkhoz, vagy jelentkezz be a bérléshez!

A kaland ott kezdődik, ahol az út véget ér
(a Schiller cég alapítóinak filozófiája)